Scriptiebegeleiding voor je fiscale scriptie

Je bent al flink gevorderd met je studie Belastingrecht en nu is het tijd voor je bachelor scriptie of je masterscriptie. Je weet nog niet zeker over welk onderwerp je hem precies wilt gaan schrijven, maar het zal in ieder geval een fiscaal juridische scriptie worden.

Logisch want je kennis over inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, overdrachtsbelasting en omzetbelasting wordt in je rechtenscriptie getoetst. Maar ja, je hebt nog nooit een scriptie geschreven. Dus misschien heb je geen idee hoe dat moet?

Hulp van De ScriptieJurist

In zo’n geval kun je wel wat hulp gebruiken. De ScriptieJurist is er speciaal voor de fiscale scriptie. Dagelijks begeleidt hij studenten die bezig zijn met hun studie fiscaal recht. Dat zijn zowel studenten die in de bachelor-fase als in de master-fase van hun studie Belastingrecht zitten.

Hoe gaat dat in zijn werk als je voor je fiscale scriptie ondersteuning vraagt bij De ScriptieJurist? Eigenlijk is dat heel eenvoudig. Eerst bellen we even met elkaar om te kijken waar je hulp bij nodig hebt. Moet je nog aan je scriptie beginnen, dan is hulp bij het Plan van Aanpak vaak de eerste stap. Ben je al bezig met schrijven van je fiscaal juridische scriptie, dan is het vaak handig als er iemand meekijkt die zelf fiscaal recht gestudeerd heeft. Misschien ben je wel in je scriptie vastgelopen. Ook dan is goede scriptiebegeleiding vaak de oplossing om een doorstart te maken.

Klein pakket uren, wat doet De ScriptieJurist ermee

Tijdens het eerste telefoongesprek bespreken we hoeveel uur scriptiebegeleiding je nodig denkt te hebben. Bij De ScriptieJurist hoef je nooit grote hoeveelheden uren tegelijk in te kopen. De meeste studenten kiezen voor een pakket van 3 uur of 5 uur. De ScriptieJurist houdt de urenbesteding bij en houdt de student ervan op de hoogte hoeveel uren er zijn verbruikt. De ScriptieJurist gebruikt de uren om bijvoorbeeld de tekst na te lezen, per e-mail te reageren en om met je te overleggen. De rechtenscriptie in wording wordt door De ScriptieJurist in ieder geval gecontroleerd op juist taalgebruik. Daarnaast begeleidt De ScriptieJurist de fiscale scriptie ook inhoudelijk.

Als de ScriptieJurist de tekst op spelling en taal moet bijschaven, doet hij dit altijd met de functie ‘Wijzigingen bijhouden’ in Word. Zo kun je steeds zien wat er veranderd is en kun je zelf beslissen of je de aanpassingen overneemt. Met opmerkingen in de kantlijn worden vragen en opmerkingen geschreven bij plekken in de tekst waar deze misschien moet worden aangepast. De tekst die De ScriptieJurist heeft nagelezen stuurt hij vervolgens weer naar je terug. Jij kunt er dan weer verder aan werken en ook telefonisch of via Skype met De ScriptieJurist verder over praten.

Hulp nodig? Neem gelijk contact op

Denk je dat je wel wat ondersteuning kunt gebruiken bij je scriptie Belastingrecht? Vul dan even je e-mailadres in op het antwoordformulier. De ScriptieJurist neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Je e-mailadres sturen en het eerste telefoontje verplicht je tot niets. Maar het kan een goede eerste stap zijn om inderdaad de scriptiebegeleiding bij De ScriptieJurist in gang te zetten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *